Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Michael Moes
Michael is oplossingsgericht, behulpzaam en probeert de hulpverlening zo dicht mogelijk bij de belevingswereld van zijn cliënt te houden. Hij gelooft in de eigen kracht van ieder individu. Zijn enthousiasme in combinatie met zijn kennis en kunde vanuit zijn studie HBO Pedagogiek gebruikt hij om zijn cliënten te begeleiden en te motiveren. Met een open, professionele en respectvolle houding probeert hij ieder mens het beste uit zichzelf te laten halen.

 

 

Foto van Michael Moes

 

Sarah-Linn Kok
Sarah wist vanaf jonge leeftijd dat zij iets wilde betekenen voor mensen. Na werkzaam te zijn geweest als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf heeft zij de studie HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en is zij gaan werken binnen Jeugdzorg. Door haar analytisch, ondernemend en empathisch vermogen helpt zij mensen vanuit hun eigen kracht weer op weg.

 

 

 

Foto van Sarah-Linn Kok

 

Rob Jansen
Rob heeft een lange staat van dienst binnen Maatschappelijk Werk en Systeem Gericht Werken. Oog hebben voor de individuele mens is zijn belangrijkste richtlijn in zijn werk. Respect, vertrouwen en oprechtheid vormen zijn pijlers in samenwerking en begeleiding.

 

 

Erica van der Weg-Klinkhamer
De passie van Erica zit in het coachen en begeleiden van mensen bij het vinden van hun persoonlijke weg in hun leven. Zij is werkzaam geweest binnen het vakgebied Personeel en Organisatie (P&O / HRM) in uiteenlopende branches zoals Horeca, Verzekeringen en Uitvaartbranche. Onafhankelijk, betrokken en resultaatgericht zijn kenmerkend voor de werkwijze van Erica.

 

Oscar van der Weg
De kern van elk individu zien en de cliënt bij zijn persoonlijke reis daar naar toe te coachen, is de kracht van Oscar. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende sectoren als Horeca en Retail heeft Oscar zijn professionele weg vervolgd binnen Jeugdzorg en Maatschappelijke Werk en Dienstverlening. Hij is persoonlijk in zijn aanpak, werkt doelgericht en is creatief in het zoeken naar oplossingen.

 

Foto van Oscar van der Weg