Wie zijn wij?
Net als onze cliënten zijn wij niet in één hokje te plaatsen. Als team bieden wij een breed palet aan kennis, kunde en levenservaring. Met visie en enthousiasme kijken wij met een open blik naar de wereld. Binnen de lijnen kleuren is mooi, maar het leven speelt zich vaak buiten de lijnen af. Wij zetten graag in wat werkt en kijken kritisch met elkaar waarom wij doen wat wij doen.
 
Wij zijn van mening dat elk mens de kans moet krijgen om vanuit zijn eigen kracht te groeien in onze samenleving. Vanuit onze dienstverlening willen wij daarvoor zorgdragen. Dit doen wij vanuit de volgende uitgangspunten:
  • Wij vinden het belangrijk om voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk te zijn.
  • Elk mens, elke situatie en/of problematiek is uniek en vraagt elke keer opnieuw een frisse en onderzoekende aanpak (maatwerk).
  • Respect en integriteit zijn basisvoorwaarden om een betrouwbare samenwerking aan te kunnen gaan.
 
Wij bieden onder andere diverse vormen van begeleid/ beschermd wonen, kamertraining en ambulante begeleiding & behandeling aan jeugdigen, (jong)volwassenen en gezinnen waarbij er sprake is van meerdere factoren waardoor een cliënt/gezin niet meer vanuit persoonlijke kracht(en) zijn weg in onze maatschappij kan vormgeven.
 
Teamleider Zorg, 32-36 uur per week, per 1 september 2024
Als Teamleider Zorg ben jij verantwoordelijk voor onze woonlocaties in Meppel, Beilen en Emmen en geef jij leiding aan de begeleiders. Samen met de directeur Zorg draag jij zorg voor een klimaat waarin onze dienstverlening optimaal kan worden vormgegeven en waarin ons team van professionals zich kan blijven ontwikkelen. Kenmerken die wij zoeken in onze nieuwe collega zijn explorerend, analyserend en humor. Wij zijn een team dat oog heeft voor elkaar, kritisch kijkt naar onze handelswijze/patronen en continu blijft ontwikkelen.
 
Functie eisen
  • Relevante HBO/HBO+ opleiding & SKJ registratie.
  • Relevante leidinggevende ervaring binnen het Sociaal Domein
  • Een positieve verklaring omtrent gedrag is een vereiste voor de functie.
 
Aanvullende informatie
  • De Cao Sociaal Werk is van toepassing. De functiebenaming vanuit de Cao is leidinggevende 2 en deze functie is ingeschaald in schaal 10.
  • Er is sprake van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.
  • De standplaats is Meppel.
  • Bij voldoende belangstelling is er op woensdag 12 juni 2024 om 16.30 uur een informatiebijeenkomst. In week 25 zijn er aan het begin van de week en aan het einde van de week gespreksrondes met twee gesprekken. De PVT is betrokken bij de tweede ronde van gesprekken.
 
 
Hoe gaan wij verder met de vacature?
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan door uiterlijk donderdag 6 juni 2024 op onze website ons sollicitatieformulier in te vullen.
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met
Oscar van der Weg (directeur Zorg, 06 512 584 43) of met
Erica van der Weg (Algemeen directeur, 06 430 355 41).