Wie zijn wij?
Net als onze cliënten zijn wij niet in één hokje te plaatsen. Als team bieden wij een breed palet aan kennis, kunde en levenservaring. Met visie en enthousiasme kijken wij met een open blik naar de wereld. Binnen de lijnen kleuren is mooi, maar het leven speelt zich vaak buiten de lijnen af. Wij zetten graag in wat werkt en kijken kritisch met elkaar waarom wij doen wat wij doen.
 
Wij zijn van mening dat elk mens de kans moet krijgen om vanuit zijn eigen kracht te groeien in onze samenleving. Vanuit onze dienstverlening willen wij daarvoor zorgdragen. Dit doen wij vanuit de volgende uitgangspunten:
  • Wij vinden het belangrijk om voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk te zijn.
  • Elk mens, elke situatie en/of problematiek is uniek en vraagt elke keer opnieuw een frisse en onderzoekende aanpak (maatwerk).
  • Respect en integriteit zijn basisvoorwaarden om een betrouwbare samenwerking aan te kunnen gaan.
Wij bieden onder andere begeleid/ beschermd wonen en ambulante begeleiding & behandeling aan jeugdigen, (jong)volwassenen en gezinnen waarbij er sprake is van meerdere factoren waardoor een cliënt/gezin niet meer vanuit persoonlijke kracht(en) zijn weg in onze maatschappij kan vormgeven.

Dagelijks begeleider – 16-24 uur per week
Als dagelijks begeleider bied jij de cliënt individuele begeleiding gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties in het dagelijks leven. Jij werkt op alle dagen van de week volgens een rooster (diensten tussen 08.00 en 22.00 uur) op onze woonlocaties in Meppel en Beilen. Wij vinden het belangrijk dat je een relevante mbo-opleiding hebt afgerond en enkele jaren relevante werkervaring hebt.

Aanvullende informatie:
Een positieve verklaring omtrent gedrag is een vereiste voor de functies.
De cao Sociaal Werk is van toepassing.
Bij voorkeur ben jij woonachtig in de regio Beilen – Meppel.

Hoe gaan wij verder met de vacatures?
Ben je enthousiast over één van de vacatures en onze organisatie? Solliciteer dan door op onze website ons sollicitatieformulier in te vullen (https://www.focus-jeugdengezin.nl/solliciteren). 

Afhankelijk van het aantal reacties organiseren wij een informatiebijeenkomst als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wil je van collega's horen hoe zij het werk ervaren?
Bekijk dan deze filmpjes: https://www.focus-jeugdengezin.nl/videosmedewerkers
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met:
Hendrik Leeflang (06-13299464).