Vacatures

Ambulant begeleider – 28-32 uur per week
Als ambulant begeleider ben jij de regiehouder in de trajecten van onze cliënten (ambulant en binnen onze woonlocaties) en werk jij nauw samen met andere professionals (in- en extern). Wij zoeken een collega die weet waarom hij doet wat hij doet tijdens de zoektocht met de cliënt en vooral waarom hij ervoor kiest om dingen juist niet te doen. Explorerend, analyserend, humor en oordeelloos kijken zijn voor ons kernbegrippen. Gemiddeld ben je 28-32 uur per week werkzaam als ambulant begeleider, waarbij jij zelf de regie hebt in de planning van jouw werkzaamheden. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en hebben een 24-uurs bezetting in onze woonlocaties. Meedraaien in de beschikbaarheidsdiensten is onderdeel van de werkzaamheden.
Voorwaarden voor deze functie zijn een afgeronde, relevante hbo-opleiding, SKJ-registratie en een aantal jaren relevante werkervaring. Daarnaast heb jij je rijbewijs en beschik je over eigen vervoer.
 
Nachtwaker – 5-11 uur per week
Als nachtwaker zorg jij voor de rust en de veiligheid om de nacht in onze woonlocaties in Meppel en Beilen. De nachtdiensten zijn verdeeld over alle dagen van de week en zijn van 21.45 uur tot 08.00 uur. 

Aanvullende informatie:
Een positieve verklaring omtrent gedrag is een vereiste voor de functies.
De cao Sociaal Werk is van toepassing.
Bij voorkeur ben jij woonachtig in de regio Beilen – Meppel.
  
Hoe gaan wij verder met de vacatures?
Ben je enthousiast over één van de vacatures en onze organisatie? Solliciteer dan door op onze website ons sollicitatieformulier in te vullen (https://www.focus-jeugdengezin.nl/solliciteren). Je sollicitatie voor de functie van ambulant begeleider ontvangen we graag voor woensdag 23 maart. 
 
Afhankelijk van het aantal reacties organiseren wij een informatiebijeenkomst als onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met één van onze collega’s:
Voor de functie van ambulant begeleider: Erica van der Weg (06-43035541) of Maaike Keun (06-13787681).
Voor de functie van nachtwaker: Kim Bierling (06-82392069) of Jantiene Spans (06-82391891).